Search results for volumes

Three black boxes stacked on a steep lot in Los Angeles form this residence by Aaron Neubert Architects, and create outdoor living spaces without needing to use any additional land. Read more
selective treatment of bold colors magnifies the angles and shapes inside the home.The post raul sanchez stacks colorful volumes inside the ‘duplex tibbaut’ in barcelona appeared first on designboom | architecture & design magazine.
conceived as a 'living body', the scheme features a series of stacked elements rendered in white, with square apertures punched into its façade.The post 23o5 studio’s HVB complex in vietnam comprises tree-filled voids and bright yellow volumes appeared first on designboom | architecture & design magazine.
Solid wooden beams rest on top of dry-stone walls to support a balcony that cantilevers to shelter a parking spot for DeLorean at this house designed by Hyde + Hyde for a site on the Gower Peninsula in south Wales. Read more
around the central courtyard, adjoining volumes come together to form the more privates spaces of the house.The post PROMONTÓRIO aggregates white volumes around patio in portugal appeared first on designboom | architecture & design magazine.
located at the intersection of two country roads, the entire complex is articulated around an external courtyard.The post URA contains restaurant in belgium within four gabled concrete volumes appeared first on designboom | architecture & design magazine.
described as a conjunction of pure and simple volumes, this home in argentina was designed to cater to the family's daily activities.The post BAM! arquitectura overlaps simple volumes to create pool house in argentina appeared first on designboom | architecture & design magazine.
finished in white inside and out, the dwelling is a contemporary interpretation of a classic villa.The post fran silvestre intersects two volumes to form breeze house in spain appeared first on designboom | architecture & design magazine.
the extension features three dark-clad boxes which have been arranged with 90 degrees shifts which as result, forms overhangs and outdoor terraces.The post OFIS stacks three cubic volumes to create shoebox extension in slovenia appeared first on designboom | architecture & design magazine.
This countryside house in Peru by Lima-based studio Cheng + Franco Arquitectos features three volumes clad in perforated Corten steel that cantilever above a grassy bridleway. Read more


Clickiz.com is a social bookmarking place where you can share, find & discuss the best news around on most topics. We focus on hi-tech reviews, gadgets and geekery but we like almost anything that's awesome, appealing and thought-provoking! er6i9ds5mz



Add to Technorati Favorites
Username:

Password:

Remember: